AkademiaVirtuale.com v.2.0

Të gjithë anëtarët e regjistruar, mund t'i përdorin fjalëkalimet e njëjta nga platforma e vjetër.

Në rast se keni problem, kontaktoni administratorin: akademia.virtuale[at]gmail.com

Abonohuni në listën tonë

* fushat e domosdoshme

Orari javor i mësimeve online

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
10:00 ICK Laravel
10:00-13:00
  ICK Laravel
10:00-13:00
  ICK Laravel
10:00-13:00
ICK Web Design
10:00-13:00
ICK Web Design
10:00-13:00
10:30    
11:00    
11:30    
12:00    
12:30    
13:00   ICK Gj. Gazulli
13:00-16:00
  ICK Gj. Gazulli
13:00-16:00
     
13:30          
14:00 ICK WordPress
14:00-17:00
ICK WordPress
14:00-17:00
ICK WordPress
14:00-17:00
ICK PHP/MySQL
14:00-17:00
ICK PHP/MySQL
14:00-17:00
14:30
15:00
15:30
16:00    
16:30 Probit Laravel
16:30-19:30
Probit Laravel
16:30-19:30
17:00 Probit HTML/CSS
17:00-19:00
Probit HTML/CSS
17:00-19:00
Probit HTML/CSS
17:00-19:00
   
17:30    
18:00    
18:30    
19:00          
19:30              

Lajmërime

27.03.2020 12:18:10

Probit Laravel (30)
Mësimi online për këtë grup mbahet të marteve dhe enjteve prej orës 16:30 deri në orën 19:30. Linkun për Zoom e gjeni në panelin e grupit.

27.03.2020 08:24:19

"Gjin Gazulli" Web Design (31)
Grupi "Gjin Gazulli" mësimin online e mban të hëneve dhe të mërkureve prej orës 13:00 deri në orën 16:00. Linkun për Zoom e gjeni në panelin e grupit.

26.03.2020 19:14:10

ICK PHP (29)
Mësimi online për këtë grup mbahet të shtuneve dhe dieleve prej orës 14:00 deri në orën 17:00. Linkun për Zoom e gjeni në panelin e grupit.

26.03.2020 19:14:10

ICK Web Design (28)
Mësimi online për këtë grup mbahet të shtuneve dhe dieleve prej orës 10:00 deri në orën 13:00. Linkun për Zoom e gjeni në panelin e grupit.

26.03.2020 18:54:08

Probit Laravel (30)
Videot e datës 26.03.2019 janë publikuar.