Kangët e ringjalljes dhe të rinisë

Autor Millosh Gjergj Nikolla - Migjeni
Kategoria Lektyra
Faqe 31
Botues Filozofia Urbane (2013)
ISBN 978-9951-641-11-1
Formati PDF Shkarko
Formati ePub Shkarko

Përshkrimi

Na të birtë e shekullit të ri, që plakun e lamë në “shejtnin” e tij e çuem grushtin për me luftue ndër lufta të reja dhe me fitue...


Për eksperiencë më të mirë të leximit në mjete mobile (Android ose iOS), instaloni aplikacionin iSpring Play.

Përgatitur me: