Luli i vocërr

Autor Millosh Gjergj Nikolla - Migjeni
Kategoria Lektyra
Faqe 41
Botues Filozofia Urbane (2013)
ISBN 978-9951-641-51-7
Formati PDF Shkarko
Formati ePub Shkarko

Përshkrimi

Askush s’e njef Lulin. As shokët e tij, që përpara tij lozin, nuk e njofin. Ma mirë me thanë se e njofin, por ata lozin për hesap të vet e Luli i shikon për hesap të vet. Sot gjithkush ka punët dhe telashet e veta, ashtu dhe fëmijtë, ashtu dhe Luli. More Lul! Shumë herët ke fillue me shikue punën tande!


Për eksperiencë më të mirë të leximit në mjete mobile (Android ose iOS), instaloni aplikacionin iSpring Play.

Përgatitur me: