Testimonials

Jam shum i knaqur me planprogramin tuaj prof dhe spjegimin tuaj shum te qart. Besoj qe kush ka pasur iteres per te mesuar eshte ne gjendje te perdor shum mir Wordpressin
~ Besmir Maliqi
Më: 09.08.2021
Kursi: WordPress
Vlerësimi: 5
Jam shum i knaqur me trainimin në WordPress . Ligjerimi i profesorit Tahir ka qenë fenomenal , jam shum i knaqur në mënyren e shpjegimit ku të gjitha gjërat i ka shpjegu në detaje gjë që na ka ndihmuar shum. Ju rekomandoj ta ndjekni qdo trainim të profesorit Tahir Hoxha.
~ Albert Miftari
Më: 06.08.2021
Kursi: WordPress
Vlerësimi: 5
Ishte nje kenaqesi qe pata mundesine te ndjek trajnimin nga profesori Tahir Hoxha. Kam mesuar shume gjera per web development me ka ndihmuar te aftesohem jashtezakonisht shume, ligjeratat kane qene shume te qarta dhe jam shume falenderuese per kohen qe na ka kushtuar per te spjeguar me aq detaje.
~ Gjyli Mekaj
Më: 25.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Faleminderit profesor per te gjitha,me te vertete je nje nga profesoret me puntor qe me eshte dhene rasti te njoh.Cdo gje e ke shpjeguar shume mire dhe ne detaje,ne jemi me fat qe na u dha rasti te te kishim ty si profesor ne kete trajnim.
~ Gresa Salihu
Më: 25.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Është nder dhe kënaqësi të jesh pjesë e një trajnimi ku ligjeroni ju profesor i nderuar. Saktësia dhe përgjegjshmëria e juaj ndaj punës të bën të dalluar nga të tjerët! Trajnimin Web Development do u rekomandoja secilit person që synon fushën e IT-së.
~ Ferid Shaqiri
Më: 22.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Kursi rreth web ka qen shum i mir, spjegimet nga profi Tahir kan qene shume te sqaruara ne menyr te mir per ne,sidomos css ka qen e spjeguar shum ne detaje dhe teper e kapshme per ne studentat.
~ Jetlir Destani
Më: 22.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Ju faleminderit shume Profesor per kete mundesi shume te mire, nje gje shume e mire per ne qe te avansohemi qdo dite e me shume . Jam shume mirenjohese per punen tende te palodhshme , uroj te kesh shendet e gjithe te mirat! Shpresoj te mbajme perseri ndonje kurse tjeter se bashku !
~ Festina Hoxha
Më: 22.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Per te gjithe ata qe deshirojne te mesojne rreth zhvillimit te nje Web faqe ja sygjeroj kete kurs, nje nder arsyet eshte edhe qe te gjitha ligjeratat jane ne gjuhen shqipe. Vleresimi maximal edhe per profesorin i cili cdo here ka qene i gatshem per ndihme. Faleminderit
~ Besart Perteshoni
Më: 22.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Eshte kurse qe gjethkujt ja rekomandoi duke pasur parasysh perfitimet ne fushen e Web Developmet njeherit respekte per Profesorin Tahir i cili nuk ka kursyer per te na mesur shumqka nga fusha e Webit...
~ Orhan Bakalli
Më: 22.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Web Design always amazed me in some way, and I always was drawn to it. This training was the right way to sharpen my skills even more. I want to thank everyone who made sure we had a great time during this learning period, last but not least a big thank you goes to our amazing instructor who did an amazing job in breaking down the structure of Web Design. I am honored that I was able to be part of this amazing journey.
~ Eliona Mjekiqi
Më: 22.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Faleminderit për punën e madhe që keni bërë në trajnim. Unë do të doja të shprehja mirënjohjen time për ju, një profesor i shkëlqyer, për mësimet tuaja të mrekullueshme në këtë trajnim. Një trajnim shum i rekomanduar për të gjithë që duan të zgjerojnë njohuritë e tyre.
~ Lis Paliçko
Më: 22.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Ky kurs ishte nje ndihmese shume e madhe ne kuader te trajnimit. Sugjeroj vazhdimin e tij si dhe shperndarjen e kesaj ideje edhe tek te tjeret.
~ Valmira Shala
Më: 22.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Trajnimi ka qene profesional, materiali ka qene perfekt. Profesori Tahir Hoxha ka qene gjithmone i qarte dhe i kuptueshem gjate ligjerimit. E falenderoj Profesorin per krijimin dhe mirembajtjen e kesaj platforme, personalisht me ka ndihmuar shume.
~ Gentrit Mushica
Më: 20.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Nga ky trajnim dhe profesori Tahir Hoxha kam përfituar shumë e cila gjë më ka aftësuar në karrieren time. Mësimet e spjeguara qartë,dhe ndërlidhja e tyre në mënyrë që studenti ti kuptojë sa më mirë,e bëjne këtë trajnim shumë të përshtatshëm për çdo student.
~ Defrim Bytyqi
Më: 20.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Nje nder kurset me te mira qe kam ndjekur ndonje here ne gjuhen shqipe
~ Ibrahim Thaqi
Më: 19.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Planprogrami shume i qelluar, mundesia per tu qasur ne video-mesimet/librat e bene kete trajnim edhe me te mire, gjithashtu nje nder pikat me te forta eshte edhe spjegimi i kuptushem dhe ne detaje nga profesori.
~ Driton Qerimi
Më: 19.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Kursi është shum i mirë per fillestar sidomos menyra se si ju qaset profesori temave. Të gjithë ata qe e shohin veten si Front End Developera ja u rekamndoj kete kurs, sidomos pjesa e CSS dhe Bootstrap është e shpjeguar tejet mire.
~ Albert Zenuni
Më: 19.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Ka qene nje privilegj dhe kenaqesi te ligjerohem nga profesori i nderuar Z.Tahir Hoxha! Ai ka bere vertete nje pune te palodhshme me te gjithe, nje trajnim me te vertete i rekomanduar per bazat e web-it!
~ Taulant Isaku
Më: 19.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Kenaqesi te jesh student i nje profesori kaq te pregaditur dhe shume i sakt ne punen e ti, spjegus i mire i materialit dhe qdo here i gatshem per studentat.
~ Buletin Bajrami
Më: 03.07.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Kursi eshte shume i rekomandueshem per te gjithe ata qe deshirojne te hyjne ne fushen e frontend developer poashtu menyra e spjegimit nga ana e profesorit eshte korrekte, e kapshme dhe shume e kjarte.
~ Albin Shala
Më: 18.06.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Shume kurs i mire , totalisht ja ka vlejte.
~ Jon Rafuna
Më: 17.06.2021
Kursi: PHP/MySQL
Vlerësimi: 5
Mesimet jane ne kualitet te perkryer, gjithashtu spjegimet e profesorit jane shume te qarta dhe te thjeshta per tu kuptuar
~ Donat Ferati
Më: 10.05.2021
Kursi: Laravel
Vlerësimi: 5
Profesori eshte mjaft korrekt dhe menyra e spjegimit eshte e knaqshme.
~ Bulzart Aliu
Më: 01.05.2021
Kursi: Laravel
Vlerësimi: 5
Menyra e shpjegimit, qartesia ne te folur, mundesia per t'i ri-shikuar videot etj., te gjitha kane qene shume mire te sqaruara nga profesori Tahir.
~ Lavdim Haliti
Më: 24.04.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5