Testimonials

Mundesia me e mire per te mesuar Web Design. Profesori eshte i mrekullueshem. Pervoja e tij, menyra si shpjegon dhe qarteson gjerat eshte jashtezakonisht perfituese. Edhe nese keni njohuri mbi web design keshillat qe jep profesori jane shume te vyeshme!
~ Liridona Muhaxhiri
Më: 23.03.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Shume permbajtesore, i dizajnuar mire me profesor te shkelqyer.
~ Kushtrim Nevzadi
Më: 19.03.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Teper i kenaqur, edhe pse kam pasur njohuri bazike me ane te keti trajnimit i kuptoj te gjitha edhe me mire dhe me qarte si dhe respekte per profen teper i forte.
~ Genc imeri
Më: 18.03.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Gjithmon kam kerkuar metoda per te mesuar gjera te reja, dhe definitivisht deri tani jam shum i knaqu me formen e mesimit pasi qe jemi direkt ne kod e jo me powerpoints e fjal boshe. Vetem vazhdoni me kete pune te mrekullueshme.
~ Florian Aliaga
Më: 12.03.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Si ora e pare qe ishte sot u ndava tej mase e kenaqur me menyren e komunikimit dhe menyren se si un po perfitoja njohuri te reja. Mendoj se kam shume per te perfituar nga ky kurs dhe jam shume e kenaqu qe jam pjese.
~ Ideja Ferati
Më: 10.03.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Kursi ka qene shum i qarte dhe shume mir i shpejguar
~ Ahmet Kamberi
Më: 09.03.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Ishte një përvojë e mrekullueshme gjatë këtij kursi. Kam mësuar shumë dhe kam fituar shumë njohuri rreth Web Design.Profesori Tahir bëri nje punë të mrekullueshme gjatë kësaj periudhe.Ky kurs ia vlen sepse ofron te gjitha njohurite qe i duhen dikuj per tu berë Web Designer!
~ Leonit Haskaj
Më: 06.03.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Edhe pse esht vetem ligjerata e par ne ket kur nuk ishin shum ishin vetem 3 or me profin Tahir Hoxha u ndava shum i knaqur me menyren e spjegimit si i sqaronte gjerat , nuk perdor mesim me sllajde si gjith por qdo gje qe behet punohet direkt ne editor . Siq thash edhe me lart jam ndar shum i knaqur do ja rekomandoj edhe miqve te mi te regjistrohen ne kurs ne grupin tjeter.
~ Argjend Kabashi
Më: 02.03.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
E kënaqur që u bëra pjesë e këtij kursi!
~ Aida Krasniqi
Më: 02.03.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Shume profesional dhe me etik te larte te punes,jeni shembull
~ Fetah Elezaj
Më: 02.03.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 4
Kursi ka qene i kompletuar ne te gjitha aspektet, e rekomandoj shume per te gjithe qe jane te interesaur te mesojne rreth web development. Ia vlen gjithsesi.
~ Agnesa Boshnjaku
Më: 24.02.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Jam jashtëzakonisht e kënaqur që isha pjesë e ketij kursi. Për të gjithë ata që synojnë t'i zgjerojnë aftesitë e tyre në fushën e Web design-it, është trajnimi i duhur për t'ia filluar. Aty ke mundësi të mësosh gjëra të cilat në jetën e përditshme në profesion vështirë të t'i ofrojë njeri me një profesionalizëm dhe përkushtim të tillë si profesor Tahir Hoxha. Mbi të gjitha këtë kurs ua rekomandoj të gjithë studentëve apo të sapo diplomuarve sepse me të vërtetë ia vlen.
~ Florjeta Seferi
Më: 23.02.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Spectacular! The best Web Development course EVER Tahir Hoxha has put so much effort into making sure that you don't just complete an assignment, but that you actually deeply understand why it works the way it does in the first place. Hands down the best Web Development course I've ever taken. I'm so glad that I was one of the students of this course. Thank you so much Tahir Hoxha, I really appreciate the effort! Tt was an extraordinary experience.
~ Altin Vokshi
Më: 23.02.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
This course did not meet my expectations, it exceeded them! A great combination of both lectures and projects. What kept me encouraged all the time was Mr. Hoxha's passion, clarity and his teaching style which resulted to be very catchy. Looking forward to working with him in the near future! :)
~ Diellza Pllana
Më: 22.02.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Being part of this training was an awesome experience. The organization of teaching materials and comprehensibility of them was excellent thanks to Mr.Tahir Hoxha. I can say that I'm now prepared to work as front-end developer from knowledge I have achieved from this training and I would recommend everyone that want to have best beginning for a successful career in Web Development.
~ Qëndrim Pllana
Më: 17.02.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Ky kurs më ka ndihmuar shumë ne ngritjen time profesionale, e falënderoj shumë profesorin Tahir Hoxha për ligjeratat,ushtrimet,sygjerimet e gjithqka tjeter që sjeguar në këtë kurs..
~ Agon Gashnjani
Më: 16.02.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
This one semester journey was worthy for all of us. Special thanks goes to Mr. Tahir Hoxha for making this session easier and more understandable. I recommend everyone to be part of this training.
~ Erza Begu
Më: 16.02.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
What a wonderful semester it’s been! This training has been an amazing journey, it was more detailed than I expected and it was focused mostly on practical application. Also, the training provided enough teaching material and sources. I can confidently say that the course has increased my knowledge a lot in the field of Programming, especially in the field of Web Design and Development. Perfect teachers are hard to find, but Mr. Tahir Hoxha was one of the most perfect teacher I've ever had. I want to express my appreciation for your excellent work and I'm sure that all of the other participants are thankful as well. Trainings like this are rare and I highly recommend it to everyone who likes coding, no matter your level of knowledge.
~ Edona Pllana
Më: 13.02.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Kursi ka qene shume me i mire se qe kam pritur. Profesori Tahir Hoxha ka ligjeruar ne nje menyre qe te gjithe mund ta kuptojme.
~ Arbi Zhaveli
Më: 04.02.2021
Kursi: PHP/MySQL
Vlerësimi: 5
Mësim kaq të detajizuar nuk kam ndjekur asnjëherë më parë. Më shumë sesa për mundësinë e pjesëmarrjes në këtë trajnim iu gëzova mënyrës së ligjërimit nga profesor Tahir Hoxha sepse kjo mënyrë e ligjërimit egziston shumë rrallë në këto ditë e në vendin tonë, andaj unë e si pjesëmarrëse e trajnimit e vlerësoj në superlativ dhe ia rekomandoj kursin të gjithëve pa marrë parasysh a jeni fillestarë apo keni dijeni në këtë lëmi. Mjafton të dini shqip të tjerat i mësoni këtu nuk keni nevojë për Udemy, freecodecamp e të tjera. Literatura e duhur me sqarimin e duhur është gjysma e punës në çdo profesion.
~ Arjanita Berisha
Më: 03.02.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Perfitimi nga mundesia e dhene nga ICT Kosova per avansimin ne fushen e Web Development eshte per t'u vleresuar larte. Prandaj gjate kesaj periudhe kohore kursi ka qene shume i detaizuar dhe i qarte fale profesorit te nderuar Tahir Hoxha. Tani ndihem e sigurte dhe besoj se fale njohurive te fituara ne Web me lehte do ta gjeje veten ne tregun e punes.
~ Florie Jusufi
Më: 23.01.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Per te gjithe ata qe synojn te zgjerojn dijen e tyre ne fushen e Web design-it ,ky eshte trajnimi i duhur per t'ia filluar .Ligjerim shume i kuptueshem dhe i perpiket nga profesori Tahir Hoxha, i cili me profesionalizmin dhe korrektesin e tij na ka bere shume te leht kete trajnim .Padyshim ua rekomandoj te gjitheve .
~ Blinera Mustafa
Më: 22.01.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Meqë tregu i punës është gjithëherë në favor të teknologjisë, ky trajnim është më se i qëlluar. Spjegim i detajuar dhe shumë i qartë nga ligjëruesi z.Tahir Hoxha. Unë i'a rekomandoj këtë trajnim të gjithë atyre që dëshirojnë të merren me zhvillimin e webit.
~ Kastriot Zabërxha
Më: 21.01.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Dituria është ajo që, pranë virtytit, me të vërtetë e ngrit një njeri mbi tjetrin. Dituria e vërtetë, si çdo gjë tjetër me vlerë, nuk fitohet me lehtësi. Duhet të punohet dhe studiohet njëjtë siç vepruam edhe ne në këtë kurs. Punuam, studiuam dhe u bëmë të aftë në këtë lëmi falë interesit tonë dhe përkushtimit të profesorit Tahir Hoxha. Këtë kurs ua sugjeroj çdo personi tjetër i cili ka pasion fushën e teknologjisë.
~ Elvidona Myrtaj
Më: 19.01.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5