Testimonials

Perfitimi nga mundesia e dhene nga ICT Kosova per avansimin ne fushen e Web Development eshte per t'u vleresuar larte. Prandaj gjate kesaj periudhe kohore kursi ka qene shume i detaizuar dhe i qarte fale profesorit te nderuar Tahir Hoxha. Tani ndihem e sigurte dhe besoj se fale njohurive te fituara ne Web me lehte do ta gjeje veten ne tregun e punes.
~ Florie Jusufi
Më: 23.01.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Per te gjithe ata qe synojn te zgjerojn dijen e tyre ne fushen e Web design-it ,ky eshte trajnimi i duhur per t'ia filluar .Ligjerim shume i kuptueshem dhe i perpiket nga profesori Tahir Hoxha, i cili me profesionalizmin dhe korrektesin e tij na ka bere shume te leht kete trajnim .Padyshim ua rekomandoj te gjitheve .
~ Blinera Mustafa
Më: 22.01.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Meqë tregu i punës është gjithëherë në favor të teknologjisë, ky trajnim është më se i qëlluar. Spjegim i detajuar dhe shumë i qartë nga ligjëruesi z.Tahir Hoxha. Unë i'a rekomandoj këtë trajnim të gjithë atyre që dëshirojnë të merren me zhvillimin e webit.
~ Kastriot Zabërxha
Më: 21.01.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Dituria është ajo që, pranë virtytit, me të vërtetë e ngrit një njeri mbi tjetrin. Dituria e vërtetë, si çdo gjë tjetër me vlerë, nuk fitohet me lehtësi. Duhet të punohet dhe studiohet njëjtë siç vepruam edhe ne në këtë kurs. Punuam, studiuam dhe u bëmë të aftë në këtë lëmi falë interesit tonë dhe përkushtimit të profesorit Tahir Hoxha. Këtë kurs ua sugjeroj çdo personi tjetër i cili ka pasion fushën e teknologjisë.
~ Elvidona Myrtaj
Më: 19.01.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Jam jashtëzakonisht e knaqur që jam pjesë e këtij kursi. Eshte nje kurs shum i kuptueshem. Menyra se si na ligjeron Prof. Tahir Hoxha eshte e mrekullueshme. Këtë kurs jua rekomandoj të gjithë studentëve sepse me të vërtetë ja vlenë. Mos hezitoni të bëheni pjesë e këtij kursi!
~ Albina Haliti
Më: 19.01.2021
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Kursi ka qen fantastik nuk kam menduar se do te mesoj shum gjera te reja detajisht, e rekomandoj per te gjith ata qe deshirojn te behen backend Devs.
~ Ilam Buduri
Më: 09.01.2021
Kursi: PHP/MySQL
Vlerësimi: 5
Jam shumë i kënaqur me programin e ketij kursi e ne veqanti me mënyrën e spjegimit nga ana e profesorit te nderuar.
~ Fitim Meholli
Më: 12.12.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Pershtypjet e para mbi trajnimin Web Design jane shume te mira. Trajneri eshte shume i qarte ne ate qe e shpjegon dhe ligjerata eshte e strukturuar sic duhet.
~ Ermira Berisha
Më: 01.12.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
The web design course is very good. I have only one word for Professor Tahir: he is a professional, and I have never seen anyone explain as clearly and as well as he does
~ Edis Batilović
Më: 27.11.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Kursi eshte shume i mire dhe i kapshem, po ashtu edhe sqarimet e profes rreth temave jan shume te kapshme.
~ Art Surdulli
Më: 12.11.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Shum trajnim i duhur dhe shumë profesional
~ Qendrim Ahmeti
Më: 11.11.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Super i kenaqur,super spjegim!
~ Ilir Shala
Më: 10.11.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Menyra e trajnimit eshte shume e pershtatshme dhe e rrjedhshme e ilustruar me shembuj dhe keshilla te dobishme. Dobesi shoh vetem rrjedhen e shpejt te kursit
~ Lavdim Meholli
Më: 02.11.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Ska fjal per kursin, sidomos ligjeruesi eshte shume I afte ne fushen qe ai na meson, me shum skam cfare te shtoj.
~ Samir Januzi
Më: 27.10.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Një kurs mjaftë i qelluar nga ana e ICT-s për aftesimin e të rinjeve ne fushen e programimit
~ Hekuran Zabërxha
Më: 26.10.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Shume e kenaqur me kursin, ja vlen te rekomadohet dhe per te tjeret
~ Vjollca Sejdiu
Më: 26.10.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Eshte nje kurs shum i kuptueshem dhe shum i kapshem
~ Albin Krasniqi
Më: 24.10.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Shume profesional dhe i kuptueshem, e rekomandoj
~ Ardiana Qadraku
Më: 19.10.2020
Kursi: Laravel
Vlerësimi: 5
Kursi është shumë i mirë dhe shumë i kuptueshëm.
~ Albin Krasniqi
Më: 30.09.2020
Kursi: PHP/MySQL
Vlerësimi: 5
Çdo gjë është në rregull,jam shumë i kënaqur me ligjërimin e profesorit. Laravel po duket të jetë paksa më sfidues dhe më kompleks për mua.
Everything is fine, I am very pleased with the professor's lecture. Laravel is seeming to be a little more challenging and complex to me.
~ Arben Rexhepi
Më: 29.08.2020
Kursi: Laravel
Vlerësimi: 5
Po më pëlqen shumë kursi dhe ua rekomandoj edhe të tjerëve.
I really like the course and recommend it to others.
~ Suel Saraçi
Më: 28.08.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Kursi i WordPressit me profesorin z.Tahir Hoxha ishte intensiv dhe shpjegimi ka qenë teper i qartë. Dua të veçoj se në këtë kurs kemi pasur një përparësi shumë të madhe: mundësinë e ndjekjes së ligjërimit të regjistruar. E ku ka më mirë se sa të mund të ridëgjosh mësimin e ligjëruar atëhere kur të nevojitet sërish?! Ua rekomandoj edhe të tjerëve, sepse, nqs vërtetë duan të mësojnë, do të gjejnë një ligjërim shumë të qartë dhe korrekt.
The WordPress course with Professor Mr. Tahir Hoxha was intensive and the explanation was very clear. I want to point out that in this course we had a very big advantage: the possibility of attending the registered lecture. And where better than to be able to listen to the taught lesson when it is needed again ?! I recommend it to others as well, because if they really want to learn, they will find a very clear and correct discourse.
~ Migena Gjylhasani Canhasi
Më: 23.08.2020
Kursi: Web Design
Vlerësimi: 5
Jam jashtëzakonisht i knaqur që kam qenë pjesë e këtij kursi. Informacioni që serviret në këtë kurs është i një standarti krejtësishtë tjetër, aty ke mundësi të mësosh gjëra të cilat në jeten e përditshme në profesionë vështirë të ti ofroj njeri me një profesionalizëm dhe përkushtim të tillë si Tahir Hoxha. Mbi të gjitha këtë kurs jua rekomandoj të gjithë studentëve apo të sapo diplomuarve sepse me të vërtetë ja vlenë. Mos hezitoni të bëheni pjesë e këtij kursi!
I am extremely pleased to have been part of this course. The information served in this course is of a completely different standard, there you have the opportunity to learn things that in everyday life in professions it is difficult to offer someone with a professionalism and dedication such as Tahir Hoxha. Above all, I recommend this course to all students or recent graduates because it is really worth it. Do not hesitate to become part of this course!
~ Gramos Feka
Më: 20.08.2020
Kursi: Laravel
Vlerësimi: 5
Kursi Laravel ka qenë një kurs i veçantë, në të cilin janë përmbledhur të gjitha temat kryesore. Eksperienca dhe njohuritë e profesorit janë ata që e veçojnë këtë kurs. Unë personalisht jam nda shumë i kënaqur!
The Laravel course was a special course, in which all the main topics were summarized. The experience and knowledge of the professor are what set this course apart. I personally am very pleased!
~ Adnan Vila
Më: 20.08.2020
Kursi: Laravel
Vlerësimi: 5